Verhuisbedrijf Drenthe

Kies voor een professional bij verhuizen

Bent u van plan om een verhuisbedrijf in Drenthe in te schakelen? Dan maakt u een goede keuze om voor het verhuizen in Drenthe gebruik te maken van Verhuisbedrijf Mast. Mast is een internationaal verhuisbedrijf. Dan zit u in Drenthe goed. Waar u namelijk ook naartoe wilt verhuizen, Mast is uw specialist in internationale verhuizingen. Ook als u binnen Drenthe wilt verhuizen maken we graag een passende offerte voor u in orde.


Als uw verhuizer gaan we met zorg, aandacht en respect om met uw kostbare spullen. Heeft u wellicht behoefte om opslagruimte te huren? Dat kan bij Mast gewoon in eigen huis. In de buurt van Drenthe bieden we u de mogelijkheid om precies de hoeveelheid opslagruimte te huren die past bij uw wensen. Dat kan natuurlijk een mooie uitkomst zijn als u tijdelijk kleiner wilt wonen, omdat uw nieuwe woning nog niet klaar is. De tijdelijke opslagruimte huren is dan natuurlijk een mooie uitkomst.


Bent u van plan om ons ook als uw verhuisbedrijf in Drenthe in te schakelen? Dan maken we natuurlijk graag een mooie combinatieaanbieding voor u in orde.

Een erkend verhuisbedrijf geeft zekerheden

Niet alle verhuisbedrijven hebben een erkenning. Mast is een verhuizer die gelukkig wel die erkenning heeft van de branchevereniging voor verhuisbedrijven. Zelfs internationaal hebben we van de Erkende Verhuizers zo’n erkenning gekregen. Dat geeft u in Drenthe en elders zekerheden.


 Erkende verhuisbedrijven worden namelijk regelmatig getoetst op de kwaliteit van dienstverlening als verhuizer. Wij doorstaan die toetsen glansrijk. Misschien helpt de 70 jaar ervaring die we hebben met verhuizen daarbij wel wat mee. We worden echter wel altijd getoetst op de actuele momenten.


Fijn voor u en ons is, dat we de testen altijd uitstekend doorlopen. Het biedt u de zekerheid dat we met zorg en aandacht uw spullen verhuizen. Bijkomend voordeel is dat uw verzekeringsmaatschappij de erkenning van een verhuisbedrijf nodig heeft om uit te kunnen keren bij eventuele schade.

De voordelen van Mast voor u op een rijtje
  • Erkend internationaal verhuisbedrijf
  • Zeventig jaar ervaring als verhuizer
  • Verhuizers die met respect met u en uw spullen omgaan
  • Praktische oplossingen, waardoor u zelf flexibel kunt verhuizen
  • Eigen opslagruimte om te huren


Uw verhuisbedrijf in Drenthe? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we in uw situatie te bieden hebben? Vraag dan naar de aanpak die we bij Mast voorstellen.

Naam(Vereist)
Ook zonder bericht nemen wij vrijblijvend contact met u op.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.